Мистецький фестиваль "КОБЗАРСЬКА ТРІЙЦЯ"

Тут ви знайдете інформацію про мистецький фестиваль "КОБЗАРСЬКА ТРІЙЦЯ"

Модератори: gattomammone, Медик Валеріанкович, Чубовський

Повідомлення Kerabiras » Нед жовтня 26, 2008 2:24 pm

Але якщо вже людина називає себе братчиком кобзарського цеху, то вона все ж має грати...

не, ну это безусловно...
я расматриваю с точки зрения продюсера...
что б зделать Бандуру популярным инструментом...
как заставить много людей ее любить...

извените меня, может слово попса конечно и грубое... ну... в Рок , в Електронику ее "впихнуть"...

п.с. просто многие даже незнаю что это такой за инструмент... и говоря слово Бандура подразумевают кусок чегото ненужного... :?

п.п.с. слушал я "Тінь Сонця" , не мое... слишком тяжолое...
Як би мені не тини та не перелази , ходив би Я до дівчини по чотири рази
Kerabiras
Активіст

Повідомлення: 27

Повідомлення crazynuts » Пон жовтня 27, 2008 8:32 pm

Kerabiras написав: я расматриваю с точки зрения продюсера...

А не треба нікого "заставляти". Все має бути природньо.... "Ні земля, ні небо не мають "чєловєколюбія", тому вони дозволяють людям жити так, як їм заманеться". Якщо сьогодні мало кого цікавить бандура, то , мабуть, "так має бути". Мабуть "не народила ще земля Руська богатира", якщо ми "маємо те що маємо". Що залишається робити? Наполегливо працювати, "збиваючи пальці в кров" і ... чекати :lol: ... І він з"явиться... я, принаймні, думаю так :wink:
crazynuts
Мудрець

Повідомлення: 213

Повідомлення Kerabiras » Пон жовтня 27, 2008 11:25 pm

Що залишається робити? Наполегливо працювати, "збиваючи пальці в кров" і ... чекати

имхо: неправельно! Я лишь в 20 лет случайно по телевизору увидел передачу о Романе Гринкове... Я услышал как звучит бандура...
и полюбил...
зная бы я раньше что это за хлеб и с каким маслом его едят...
мало того, муз школа что недалеко от меня приподает Бандуру... никакой рекламы... ничего...
Я б в школьные годытуда ходил бы, еси б знал... если б знал... если б мне кто то с играл... если б кто дал услышать Бандуру... !
а щас работа... времени нету...

п.с. ждать можно только одного... маны небесной... :D :wink:
Як би мені не тини та не перелази , ходив би Я до дівчини по чотири рази
Kerabiras
Активіст

Повідомлення: 27

Повідомлення crazynuts » Сер жовтня 29, 2008 12:36 pm

Kerabiras написав: Я лишь в 20 лет случайно по телевизору увидел передачу о Романе Гринкове... :D :wink:

Ну, брате... тобі фатально не щастило. :D Бо, в принципі, академічну бандуру можна було почути: по телебаченню в офіційних концертах, вона звучала у вигляді саундтреків... Я бачив виступ Василя Жданкіна на відкритті якогось рок-фестиваля ( правда п"яні металісти його обсвистали , мовляв, "неформат" ).
Хоча, парадокс, але дійсно, сьогодні навіть академічну бандуру стали показувати набагато менше, ніж за часів радянського союзу....
Можна багато розмовляти , наприклад, про те що Сердючка - це ганьба української нації, але від цього нічогісінко не зміниться, поки не буде представлений аналогічний якісний культурний продукт. Тому такі "розумники" визивають у мене тільки криву усмішку: "Якщо тобі щось не подобається - вийди на сцену, та зроби щось подібне, або дай грошей на якісніший продукт, або дай ідею і знайди гроші".

Тобто тут, все ж, багато важить роль особистості "в історії", тому я й написав: "Не народила богатира ще Земля Руська", тобто нема ще такої людини , яка б " підняла хвилю ", про яку б пішов поголос по землі. :wink:
crazynuts
Мудрець

Повідомлення: 213

Повідомлення gattomammone » Пон листопада 03, 2008 3:27 pm

Шановне панство, пропоную перейти до іншої теми або створити нову. Ця тема стосується фестивалю "Кобзарська Трійця".
gattomammone
Активіст

Повідомлення: 34

Повідомлення Медик Валеріанкович » Нед лютого 01, 2009 11:30 pm

Kerabiras написав:
Але якщо вже людина називає себе братчиком кобзарського цеху, то вона все ж має грати...

не, ну это безусловно...
я расматриваю с точки зрения продюсера...

извените меня, может слово попса конечно и грубое... ну... в Рок , в Електронику ее "впихнуть"...

п.с. просто многие даже незнаю что это такой за инструмент... и говоря слово Бандура подразумевают кусок чегото ненужного... :?

п.п.с. слушал я "Тінь Сонця" , не мое... слишком тяжолое...
:? Ніззя впіхнуть нівпіхуємоє. Як казуістика - рок-виконавство на традиційних інструментах можливе :evil: (сам пробував), а як загальновживане правило - ні в якому разі :roll: . Бандура, кобза, торбан - для іншого створені. В них є те, чого в окремо взятій електрогітарі - нема. Ці інструменти сольні і звучать самі за оркестр. І не потребують ніяких милиць, апаратів Ілізарова тощо. :lol:
Медик Валеріанкович
Site Admin

Повідомлення: 54

Поперед.

Повернутись в "КОБЗАРСЬКА ТРІЙЦЯ" 2008

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість