Kerabiras написав: Я лишь в 20 лет случайно по телевизору увидел передачу о Романе Гринкове...

Ну, брате... тобі фатально не щастило.

Бо, в принципі, академічну бандуру можна було почути: по телебаченню в офіційних концертах, вона звучала у вигляді саундтреків... Я бачив виступ Василя Жданкіна на відкритті якогось рок-фестиваля ( правда п"яні металісти його обсвистали , мовляв, "неформат" ).
Хоча, парадокс, але дійсно, сьогодні навіть академічну бандуру стали показувати набагато менше, ніж за часів радянського союзу....
Можна багато розмовляти , наприклад, про те що Сердючка - це ганьба української нації, але від цього нічогісінко не зміниться, поки не буде представлений аналогічний якісний культурний продукт. Тому такі "розумники" визивають у мене тільки криву усмішку: "Якщо тобі щось не подобається - вийди на сцену, та зроби щось подібне, або дай грошей на якісніший продукт, або дай ідею і знайди гроші".
Тобто тут, все ж, багато важить роль особистості "в історії", тому я й написав: "Не народила богатира ще Земля Руська", тобто нема ще такої людини , яка б " підняла хвилю ", про яку б пішов поголос по землі.